Next event in:

  • 00 DAYS
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+

Diensten

OA Bruidsmakeup Almere en aan huis, maar ook bruidskapsels en wenkbrauwen epileren etc. Kijk hier onder naar alle diensten en mogelijkheden en klik verder voor meer informatie over alle diensten. Staat hier niet tussen wat u graag zou willen? Neem dan contact met mij op en dan kijken we naar de mogelijkheid of een pakket op maat! De bruidsvisagist werkt vanuit Almere maar komt door heel Nederland, desnoods zelfs in het buitenland.

Bruidsmakeup aan huis, bruidskapsels aan huis, Makeup almere, bruid almere
De proefdag plannen we ongeveer 6 weken voor je trouwdatum en vind plaats bij jou thuis of op gewenste lokatie.Op de proefdag hebben we alles besproken en uitgeprobeerd. Terwijl ik uw haar en make-up verzorg, heb jij een momentje voor jezelf.Even alles weer op orde brengen of juist alles net wat meer aanzetten voor het feest wat er aan komt!
Voor een net wat vollere en verleidelijke blik, werk ik met wimperplukjes. Dit geeft een mooi en natuurlijke resultaat.


Wenkbrauwen kunnen een gezicht maken of breken. Op de proefdag stylen en bijwerken op de dag zelf.
Ook de bruidegom kan gestyled worden.

In combinatie met een boeking van een bruidsarrangement hebben we mooie prijzen voor je gasten.Ook voor de styling van de bruidskinderen kan je bij ons terecht. Haarstyling en make-up voor alle leeftijden.Bij dit arrangement zal er gebruik gemaakt worden van jouw eigen producten!

De bruidsvisagist / In Your Face Visagie werkt vanuit Almere