Zoeken naar wenkbrauwen epileren nijmegen

   
 
wenkbrauwen epileren nijmegen
 
Wenkbrauwen epileren of threaden in Nijmegen, Gelderland: Boek direct online! Treatwell.
Probeer het opnieuw of reset het wachtwoord hier. Aan het inloggen, moment geduld. Je bent ingelogd. Log in op jouw account. Houd mij ingelogd. of maak een nieuwe account aan Aanmelden. Kies datum tijd. Wenkbrauwen epileren of threaden in Nijmegen, Gelderland.
Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen Manicure, pedicure, wimperextensions, harsen, massages, permanente make-up.
of bel 024 844 46 49 of bel 024 844 46 49. Bel Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen. Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen Google Maps. E-mail Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen. Schoonheidssalon Chez Lotfia. Persoonlijke aandacht en ontspanning staan bij Schoonheidssalon Chez Lotfia in Nijmegen centraal!
Wenkbrauwen epileren Nijmegen Marina van Erp.
Het op de juiste manier epileren van de wenkbrauwen is erg belangrijk voor uw gezichtsuitdrukking. Wij creëren natuurlijke wenkbrauwen die echt bij u passen. Bij het epileren van uw wenkbrauwen in Nijmegen adviseren wij u hoe u uw wenkbrauwen het beste thuis kunt bijhouden.
De Schoonheidssalon. Behandelingen ROC Nijmegen.
Combinatie harsen bovenlip / kin. Epileren / harsen. Combinatie wimpers / wenkbrauwen. Kaak / wangen. Combinatie harsen bovenlip / kin. Acné behandeling 60 minuten. Shiatsu masssage 45 minuten. Bindweefsel / pincements 45 minuten. De Grafische Werkplaats. 14 juni Winnen met een Glimlach! 14 juni Hanneke Berben geridderd. 12 juni Studenten Freek en Thomas gaan voor de Cas Spijkers Trofee. 3 juni Stem op de Glimlach van Nijmegen, DE nieuwe brug!
Make Up Nijmegen Centrum Salon de Spiegel en Welzijn.
Houdt onze website en facebook in de gaten wanneer wij weer open gaan! Voor uw make-up, gezichtsbehandelingen en gelnagels, kom dan naar Nijmegen Centrum. Onze salon staat voor kwaliteit, advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De klant staat bij ons altijd centraal. In onze aparte welzijn ruimte kunt u terecht voor. epileren wenkbrauwen/bovenlip/wangen, met touwtjes of pincet. wimpers en wenkbrauwen verven.
Selda's' Hairfashion De beste kapsalon van Nijmegen. Een nieuw kapsel voor een betaalbare prijs.
Onze kapsalon is gevestigd in de Malvert in Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor onder andere.: EPILEREN MET DRAAD. Om een afspraak te maken kunt u gewoon even bellen of bij ons binnenlopen. Natuurlijk kunt u ook zonder afspraak bij ons terecht.
Less is more.
Op deze manier krijgen de onderliggende donshaartjes ook kleur waardoor de wenkbrauwen direct een vollere uitstraling krijgen. Bent u zelf of is een ander een beetje te enthousiast geweest met het epileren van uw wenkbrauwen? Dan helpen wij u graag met het herstellen tot de mooiste en volste versie van uw wenkbrauw weer aanwezig is. Natuurlijk zullen wij u een deskundig advies geven. Maar of u nu wilt gaan voor een volle wenkbrauwen of een smallere variant, voor ons is het belangrijk dat u zich prettig voelt bij het eindresultaat! Harsen Harsen in Elst Harsen in Lent Harsen in Nijmegen Harsen in Wiechen Manicure in Nijmegen Ontharen in Nijmegen Pedicure in Nijmegen Schoonheidsspecialiste in Nijmegen Schoonheidsspecialiste Nijmegen Waxen in Elst Waxen in Lent Waxen in Nijmegen Waxen in Wijchen Waxing Yumi Lashes Yumi Lashes in Nijmegen.
Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen Wenkbrauwen epileren en verven Aanbiedingen Manicure, pedicure, wimperextensions, harsen, massages permanente make-up.
Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen Google Maps. E-mail Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen. Aanbiedingen Wenkbrauwen epileren en verven. normaal voor 19, nu voor 1450., Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de look en uitstraling van het gezicht. Het epileren verven van uw wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor.
Less Less is is more. more.
Onder leiding van Fikriye zorgt een deskundig team van schoonheidsspecialiste in Nijmegen ervoor dat u op vakkundige wijze kunt genieten van moderne beautybehandelingen. Ontvlucht de stress van de dagelijkse werksleur en laat u volledig in de watten leggen door onze specialisten.

Contacteer ons