Meer resultaten voor wenkbrauwen epileren leiden

   
 
wenkbrauwen epileren leiden
 
Refugees@Business Iraanse vrouwen starten salon in Leiden.
Ja het was moeilijk, maar het gaat steeds beter, zeggen Elnaz Khosronejad 32 en Elham Adib 39 over de start van hun eigen hair beautysalon Luxury in Leiden. De gemeente en een consultant zijn hierin onmisbaar geweest. Beide vrouwen zijn geboren en getogen in Iran, waar ze allebei een eigen kapsalon hadden. Elham kwam acht jaar geleden naar Nederland met twee kinderen en Elnaz volgde vier jaar later, ook met haar kinderen. Ik had problemen met de politie en met mijn man, zegt Elnaz erover. Iran heeft een slechte politiek voor vrouwen, vertelt Elham. Vrouwen hebben daar geen vrijheid, mannen hebben al het recht. In Nederland moesten ze helemaal opnieuw beginnen. Maar vorig jaar was het dan zover: de opening van hun eigen salon. Ze kunnen weer doen waarvoor ze zijn opgeleid en waar ze plezier in hebben: haren wassen, knippen, kleuren, nagels stylen, wenkbrauwen epileren en een vrouw gereedmaken voor haar bruiloft.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Makeup Salon Leiden BROWS LASHES.
MAKEUP SALON LEIDEN. Wenkbrauwen en wimpers bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn belangrijk voor je uitstraling. Bij Makeup Salon Leiden kan je jouw wenkbrauwen laten epileren, waxen en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur die bij je past.
Wenkbrauwen epileren met draad. Laat je. Schoonheidssalon Secret Star Cosmetics Leiden Facebook.
Schoonheidssalon Secret Star Cosmetics Leiden. 23 mei 2019. Wenkbrauwen epileren met draad. Laat je je wenkbrauwen shapen of modelleren, dan wordt er een compleet nieuwe wenkbrauwvorm gecreëerd. Bij het bijwerken blijft de huidige vorm van je wenkbrauwen intact en worden alleen de haren rondom de wenkbrauwen verwijderd.
Wimpers en Wenkbrauwen Vip Hair Beauty Salon Leiden.
Wimperextentions Opvullen na 4 weken 45., Wenkbrauwen wimpers verven epileren 20., Wenkbrauwen epileren met touwtje 8., Vip Hair Beauty is opgericht in 2009 door Ania. VIP is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Beauty Hair Salons van Leiden. Neem contact op.
Wenkbrauwen threaden in Leiden Treatwell.
Laat zien op de kaart. Epileren wenkbrauwen en bovenlip. Epileren gezicht en wenkbrauwen. Kort overzicht salongegevens. Firozeh Beauty aan de Nieuwe Beestenmarkt in Leiden is een professionele maar zeer toegankelijke beautysalon. Je kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, wimperextensions, manicures en pedicures.
Sheila Kapsalon De Kapsalon in Centrum Leiden.
Wenkbrauwen epileren in Leiden doe je vanaf 8. Op de Breestraat. Voor een goede kapper in Leiden kom je al gauw terecht op de Breestraat. Sheila was één van de eerste kappers op de Breestraat waar iedereen terecht kon met of zonder afspraak.
Henna Brows in de vernieuwde Browbar SKINN by NIKKI.
De wenkbrauwen worden gestyled, geshaped en geverfd. Je kunt kiezen voor normale verf, of 100% henna. Henna is verkrijgbaar in diverse kleuren, en met elkaar te mengen. De regular verf blijft 2/3 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 6 weken in de haren. SKINN by NIKKI Brows. shapen, stylen verven met 100% henna. Shapen, stylen Verven met reguliere verf. Epileren nieuw model.
Wimpers Wenkbrauwen Treatments Babassu.nl.
Amsterdam-Zuid, Den Haag, Leiden, Wassenaar, Amsterdam-Centrum. Maak een afspraak. Verven Wimpers of Wenkbrauwen. Amsterdam-Zuid, Den Haag, Leiden, Wassenaar, Amsterdam-Centrum. Maak een afspraak. Verven Wimpers en Wenkbrauwen. Amsterdam-Zuid, Den Haag, Leiden, Wassenaar, Amsterdam-Centrum. Maak een afspraak. Wenkbrauwen Verven en Epileren. Amsterdam-Zuid, Den Haag, Leiden, Wassenaar, Amsterdam-Centrum.
Prijslijsten Ceez Skin Care Leiden.
Meer informatie over peelingen lees je hier. Huidoneffenheden zoals spinnaevi, steelwratjes en bloedblaartjes verwijderen. 30, per 15 minuten Epileren wenkbrauwen. Epileren wenkbrauwen 1575, Verven wimpers en wenkbrauwen. Wenkbrauwen of wimpers. Wenkbrauwen en wimpers. Bovenlip of kin. Bovenlip en kin. Rug, per 15 minuten.
Hair Beautysalon Mino.
Bij Hair Beautysalon Mino kunt u voor de volgende schoonheidsbehandelingen terecht.: Wimpers of wenkbrauwen verven. Gezichtsbehandeling 60 min. Epileren met touwtje Aziatische methode. Met dermabrasie is het mogelijk om oneffenheden in de huid te verbeteren en de huid te verjongen.
Prijzen Zakiea Hair Beautysalon: Zakiea Hair Beautysalon.
De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de lengte, dikte en kwaliteit van je haar en wordt. Het epileren gebeurt met touw: threaden, oftewel epileren met draad is een eeuwenoud beautygebruik, waarbij haren met een draad zeer precies en snel worden verwijderd. Hele gezicht epileren. Wenkbrauwen epileren en verven.

Contacteer ons