Resultaten voor wenkbrauwen epileren almere

   
 
wenkbrauwen epileren almere
 
Aveda Lifestyle Salon Spa Schoonheidssalon Hairsalon in Almere.
Ontharen waxen en Epileren. Massages, Lichaamspakkingen Hamam. In onze Spa wacht u detzelfde service van hoog niveau. De oorsprong van onze behandelingen liggen in de Ayurveda, de helende traditie uit India die gebaseerd is op het feit dat alles in het leven met elkaar verbonden is en zorgt dat lichaam en geest in balans zijn. Wij bieden behandeltijden aan van 30, 60, 90 en 120 min. Binnen deze tijd kunt u een keuze maken of laten adviseren welke behandeling of een combi wenselijk is. Een greep uit onze massagebehandelingen.: Stress-Fix relax massage. Deep Tissue massage. Lichaamspakkingen Body Scrub. Hamam De Luxe. Online afspraak maken. Aveda Lifestyle Salon Spa. 1315 VJ Almere Centrum.
HOME Brow Bar Almere.
Op 1 januari 2017 opende Kelly Clark de deuren van Brow Bar Almere. Zij had altijd al een passie voor make up beauty. Daarnaast heeft zij ook een passie voor ondernemen, wat zich resulteerde in de Brow Bar. Door de grote vraag naar behandelingen zijn we in december uitgebreid met Chenda en in juni met Lione. Twee super goede browsylisten die alle tips tricks tot in de puntjes hebben geleerd. Wij alle drie hebben een enorme passie voor wenkbrauwen en mensen!
Zen Secrets by Pilar Almere Behandelingen Epileren, Waxen, Harsen.
EPILEREN, WAXEN, HARSEN. Epileren Wenkbrauwen 800., Harsen Lippen of Kin 600., Harsen Lippen en kin 1000., Epileren verwen wenkbrauwen 1350., Harsen Oksel 1200., Harsen Armen 1500., Harsen Onder of Bovenbenen 1300., Harsen Hele Benen 2000., Brazilian Bikini Wax 2500., Bikinilijn Wax 2000., Mannen Harsen Rug of Borst 2000, / 3000., Mannen Harsen Armen of Benen 2500., Mannen Harsen Oksels 1500., Epileren, Waxen, Harsen. Zen Secrets by Pilar. 1338 CC Almere.
Wenkbrauw epileren met touw Caesars Beauty Almere.
In de Arabische en oosterse landen is deze manier van ontharen heel gewoon, men gebruikt het touw of een draad vooral om de wenkbrauwen te ontharen. De haartjes worden door een draaiende beweging van het touw meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan toegepast wordt. Waarom wenkbrauwen epileren met touw? Wenkbrauwen epileren met touw, verwijdert de haartjes vanuit de wortel. Hiernaast is het niet nodig om de haartjes te laten groeien waardoor ze dus zichtbaar worden voor ze geëpileerd kunnen worden. Zelfs de meest fijne haartjes kunnen met deze methode verwijderd worden. Ook een handig voordeel: waar epileren met een pincet vrij langzaam gaat, kan het epileren met een touw binnen een paar minuten klaar zijn.
Wenkbrauwen wimpers Studio Rosa Hoevelaken/Amersfoort.
Laat jouw gezicht natuurlijk stralen zonder make-up. Het harsen, epileren en/of verven van de wimpers en wenkbrauwen kan uitgevoerd worden als kleine deelbehandeling of in combinatie met andere behandelingen. Prijslijst wenkbrauwen wimpers. Wenkbrauwen Wimpers verven. Wimpers Wenkbrauwen verven Epileren. Wenkbrauwen verven Epileren.
Beautytrendz Almere.
Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold.
Cursus Threading Oosters epileren Wellness Academie.
schoonheidsspecialisten en visagisten. Cursus Threading; epileren met een draadje volgens Arabische traditie. Threading: voor het fijne epileerwerk. Threading is bedoeld voor het fijne epileerwerk. Wie wil er bijvoorbeeld geen perfecte wenkbrauwen? Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van je gezicht.
Manijeh Wenkbrauw epileren Almere Gezicht Epilatie Bruid opmaak Wenkbrauw Gezichtsontharing Ontharing Bruidsboeket Bruids Boeket.
Ontvang de Nieuwsbrief. Ontvang nieuws over acties en kortingen. Schrijf je nu in! Welkom bij Manijeh., Laat ik beginnen met mijzelf aan u voor te stellen. Ik ben Manijeh een gediplomeerde schoonheidsspecialist met vele jaren ervaring. Na enkele jaren bij andere salons gewerkt te hebben, besloot ik zelfstandig te gaan in 2008. Bij Manijeh kunt u rekenen op kwaliteit, perfectionisme, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning, verzorging en een luisterend oor. Ik ben onder andere gespecialiseerd in.: Gezicht en met name wenkbrauw epilatie. Dit doe ik doormiddel van een dun draadje wat zo goed als pijnloos is. Het voordeel van deze methode is uiteraard dat er geen chemische middelen te pas komen én dat de haartjes langer wegblijven aangezien ze vanaf de wortel worden verwijderd. Bruiden opmaken, met name het haar en make-up. Zie de fotos voor enkele voorbeelden. Ik ben erg blij met mijn huidige en toekomstige klanten en wil mijn trouwe klanten dan ook tegemoet komen doormiddel van kortingen en acties. Klik op prijzen voor de voorwaarden! Ik wens u een prettig bezoek aan mijn website en wie weet mag ik u binnenkort welkom heten in mijn salon. Jacques Tatilaan 82, 1325RC Almere 06-20488819 info@manijeh.nl KvK: 32158436.
Hair Beautysalon Your Choice Hair Beautysalon Your Choice.
Urmila leerde de kneepjes van het vak in diverse kapsalons in Zoetermeer en Den Haag, waarna ze besloot haar eigen. kapsalon te openen in Almere, de stad van de toekomst. Al snel werd mede door haar enthousiasme en vakkundigheid. een trouwe klantenkring opgebouwd, die vooral door mond tot mond reclame nog altijd groeiende is. Van hip tot traditioneel, van jong tot oud, bij kapsalon Your Choice is het hele gezin aan het juiste adres. zich thuis in de moderne en sfeervolle kapsalon. Elke klant wordt er als VIP behandeld, met ruim aandacht en tijd voor details. Het team van Your Choice wordt dan ook regelmatig bijgeschoold en volgt professionele cursussen en trainingen bij. Er word dan ook gewerkt met de professionele salon producten van LOréal. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste trends op dit gebied voor alle haartypes Europees en Aziatisch. Daarnaast bent u hier ook aan het juiste adres voor bruidskapsels, bruids make-up en het epileren van wenkbrauwen.
wenkbrauwen epileren almere.
Daarnaast bent u hier ook aan het juiste adres voor bruidskapsels, bruids make-up en het epileren van wenkbrauwen. wenkbrauwen epileren almere. Verven tijdens een behandeling halve prijs. Wenkbrauwen harsen en/of epileren. wenkbrauwen epileren apparaat. wenkbrauwen epileren haarlem. wenkbrauwen epileren en verven.
Pure Beauty Salon Pure Hair and Beauty.
Een goed geëpileerde wenkbrauw kan de uitdrukking en de uitstraling van u gezicht zó gigantisch veranderen, waardoor u er veel frisser en jonger uit kunt zien, het kan zelfs het idee geven of u een ooglift hebt gehad! Laat u wenkbrauwen dan ook altijd door een ervaren specialiste epileren om zo tot de mooiste vorm te komen.
Wenkbrauwen en wimpers Studio Jolie.
Wenkbrauwen of wimpers verven. Wenkbrauwen verven en epileren wimpers verven. Losse behandelingen zijn allen mogelijk te boeken in combinatie met elkaar of met IPL of Gezichtsbehandelingen. 1000: uur tot 1700: uur. 1000: uur tot 1700: uur. 1000: uur tot 1700: uur.

Contacteer ons