Resultaten voor wenkbrauwen epileren met touw

   
 
wenkbrauwen epileren met touw
 
Wenkbrauwen epileren met touwtje Viva Forum.
Wel met een pincet. Ze trekken het touw strak en daarmee wordt het touw zo scherp dat het dus ook haen weghaalt. Ik vind het een geweldige uitvinding, van voor de pincet en hars. asure maandag 11 april 2011 1521.: Alle reacties Link kopieren. Ik woon in een land waar dit heel normaal is en elke vrouw heeft hier altijd perfect geepileerde wenkbrauwen. Omdat ik het ook erg pijnlijk vind, probeer ik het altijd zo lang mogelijk uit te stellen en zelf af en toe wat weg te halen met een pincet. Maar eerlijk is eerlijk, er gaat niets boven epileren met een touwtje, het resultaat is super.
Epileren met een touwtje Girlscene.
ik snap er niks van ik bliojf gewoon epileren mrt het pincet. 11 jaar geleden kimiaa. mijn moeder doet heel vaak bij haarzelfen, ik ga voor me wenkbrauwen altijd naar een vriendin van me moeder die ook epileert met een draadje.De pijn valt wel mee en het voordeel ervan is dat je haren langer wegblijven en dat het sneller klaar is.
Wenkbrauwen Wenkbrauwen epileren epileren met met touw touw Beautyhouse Beautyhouse Rotterdam. Rotterdam.
Andere namen voor epileren met een touwtje zijn Threading, epileren met draad, ontharen met touw etc. Kom snel langs voor jouw behandeling. In onze Brow-bar kun je ook terecht zonder afspraak. Wil je zeker zijn dat je behandeld wordt door je favoriete schoonheidsspecialist? Maak dan vooraf een afspraak. Wenkbrauwen epileren met touw duurt 10 minuten.
Epileren Epileren met met touw touw Hair Hair By By Christine. Christine.
Epileren met touw. Home / Team / Epileren met touw. Deze schoonheidsbehandeling wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd, vanwege de Arabische en Indische invloeden. Met een touw of een draad worden je wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard.
Wenkbrauwen epileren met touw Esthetic Health.
pHenomenal 2-3 week self tan. Grande Cosmetics Vita Liberata Milky Dress Beauty Blog. Gradual self tan zelfbruiner. Instant tan zelfbruiner. pHenomenal 2-3 week self tan. Wenkbrauwen epileren met touw. Wenkbrauwen epileren met touw. Als je wel eens bij een schoonheidssalon geweest bent, heb je misschien van deze methode gehoord: wenkbrauwen epileren met touw. Hoe gaat deze methode in zijn werk, en waarom zou je je wenkbrauwen laten epileren met touw?
How-to: epileren met een touwtje Girlscene.
11 jaar geleden zarax. ik hem mijn wenkbrauwen paar keer laten doen ik durf het alleen zelf met een pincet maar ik ga het proberen. 11 jaar geleden S_eduction. Het lukt me nietwacko.: 11 jaar geleden GLAMOURxGIRL. ik laat het liever over aan een expert o.: 11 jaar geleden FREAAK. het doet helemaaaal geen pijn 0__0 net geporbeerd xd. 11 jaar geleden Anna. Moet ik ook echt eens proberen, met een pincet ben je ook eewig bezig. 11 jaar geleden drama_queen_. maar het lijkt me wel pijnlijk. 11 jaar geleden Sann_Xx. ik vind het best wel grappig ze zegt ook als ze bij haar snor zit auw HAHA echt grappig ik en een vriendin lagen helemaal in een deuk hihih X SF. 11 jaar geleden ilovey0u. het doet wel pyn, mmaar de turken zyn sliim die hebben het verzonnen. 11 jaar geleden JustMenana. whaahaha ik bedoelde dus; groeit dat snel terug P.: 11 jaar geleden JustMenana. groet dat snel terug? 11 jaar geleden Framboozie. epileren met een princet doen meeeegaaaaaa pijn maar dit is wel minder.
Studio7days.nl. Epileren met touw Studio 7 days.
Tel: 020 617 12 91. Behandelingen Toggle Dropdown. Epileren met touw. Handen en voeten. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Epileren met touw. In het Verre Oosten is het al lange tijd heel gewoon: wenkbrauwen epileren met een touwtje.

Contacteer ons