Op zoek naar wenkbrauwen epileren met touw?

   
 
wenkbrauwen epileren met touw
 
Epileren met een touwtje Girlscene.
Een nabehandeling met verzachtende crème is wel aan te bevelen, dat maakt je huid weer lekker zacht. De pijn die men voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje.
Wenkbrauwen Wenkbrauwen epileren epileren met met touw touw Beautyhouse Beautyhouse Rotterdam. Rotterdam.
Andere namen voor epileren met een touwtje zijn Threading, epileren met draad, ontharen met touw etc. Kom snel langs voor jouw behandeling. In onze Brow-bar kun je ook terecht zonder afspraak. Wil je zeker zijn dat je behandeld wordt door je favoriete schoonheidsspecialist? Maak dan vooraf een afspraak. Wenkbrauwen epileren met touw duurt 10 minuten.
Epileren Epileren met met touw touw Hair Hair By By Christine. Christine.
Epileren met touw. Home / Team / Epileren met touw. Deze schoonheidsbehandeling wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd, vanwege de Arabische en Indische invloeden. Met een touw of een draad worden je wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard.
Wenkbrauwen epileren met touw Esthetic Health.
Het epileren van je wenkbrauwen met touw wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd. In de Arabische en Indische landen is deze manier van ontharen heel gewoon en men gebruikt het touw of een draad vooral om de wenkbrauwen te ontharen, de bovenlip of het gezicht.
How-to: epileren met een touwtje Girlscene.
Waar blijven die haartjes? niet tussen dat touw? waarom zet je die kat nie ergens anders als je filmt?: 11 jaar geleden Linling. sorry mijn kat wil steeds aandacht. maar echt wow. epileren met een touwtje. ik ga t proberen!
Studio7days.nl. Epileren met touw Studio 7 days.
Nu weet je het hoogste punt van je wenkbrauwen en moet je nog bepalen waar de wenkbrauwen ongeveer gaan eindigen 3. Dit doe je door het potlood naast je neus te leggen en deze te bewegen naar de buitenkant van je oog. Filmpje epileren met touw bij Studio 7 days. Telefoon 020 617 12 91. Johan Huizingalaan 178. 1065 JJ Amsterdam.

Contacteer ons