Zoeken naar wenkbrauwen epileren met touw

   
 
wenkbrauwen epileren met touw
 
Wenkbrauwen epileren met touwtje Viva Forum.
Wel met een pincet. Ze trekken het touw strak en daarmee wordt het touw zo scherp dat het dus ook haen weghaalt. Ik vind het een geweldige uitvinding, van voor de pincet en hars. asure maandag 11 april 2011 1521.: Alle reacties Link kopieren. Ik woon in een land waar dit heel normaal is en elke vrouw heeft hier altijd perfect geepileerde wenkbrauwen. Omdat ik het ook erg pijnlijk vind, probeer ik het altijd zo lang mogelijk uit te stellen en zelf af en toe wat weg te halen met een pincet. Maar eerlijk is eerlijk, er gaat niets boven epileren met een touwtje, het resultaat is super.
Epileren met een touwtje Girlscene.
De pijn die men voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje. De volgende behandelingen worden alleen maar pijnlozer.
Wenkbrauwen epileren met touw Beautyhouse Rotterdam.
Andere namen voor epileren met een touwtje zijn Threading, epileren met draad, ontharen met touw etc. Kom snel langs voor jouw behandeling. In onze Brow-bar kun je ook terecht zonder afspraak. Wil je zeker zijn dat je behandeld wordt door je favoriete schoonheidsspecialist? Maak dan vooraf een afspraak. Wenkbrauwen epileren met touw duurt 10 minuten. Wil je zien hoe het in zijn werk gaat? Kijk dan hier eens naar. You might also like. Wenkbrauwen verven en bijwerken. One by One Wimperexentions. Wenkbrauwen epileren voor mannen. Korte Hoogstraat 18 3011 GL Rotterdam Tel: 010-412 28 32 info@beautyhouserotterdam.nl.
Epileren Epileren met met touw touw Hair Hair By By Christine. Christine.
Epileren met touw. Home / Team / Epileren met touw. Deze schoonheidsbehandeling wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd, vanwege de Arabische en Indische invloeden. Met een touw of een draad worden je wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard.
Wenkbrauwen epileren met touw Esthetic Health.
Nu kun je natuurlijk zelf een draad kopen en daarmee je wenkbrauwen gaan epileren. Het beste is dan om een lange draad naaigaren van 100% katoen te gebruiken. In de onderstaande video is goed te zien hoe je aan de slag kunt om je wenkbrauwen met touw te epileren.
How-to: epileren met een touwtje Girlscene.
Ik ben 21 jaar en kom uit Den Haag. Ik ben ontzettend verslaafd aan beauty items en vind het ook leuk om hierover te lezen, schrijven en vertellen. Je zal hier regelmatig how-to beauty filmpjes vinden die ik zelf heb gemaakt. In dit filmpje laat Mascha zien hoe je kunt epileren op je gezicht met een katoenen touwtje.
Studio7days.nl. Epileren met touw Studio 7 days.
Tel: 020 617 12 91. Behandelingen Toggle Dropdown. Epileren met touw. Handen en voeten. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Epileren met touw. In het Verre Oosten is het al lange tijd heel gewoon: wenkbrauwen epileren met een touwtje.

Contacteer ons