Meer resultaten voor wenkbrauwen epileren met touw

   
 
wenkbrauwen epileren met touw
 
Wenkbrauwen epileren met touwtje Viva Forum.
Wel met een pincet. Ze trekken het touw strak en daarmee wordt het touw zo scherp dat het dus ook haen weghaalt. Ik vind het een geweldige uitvinding, van voor de pincet en hars. asure maandag 11 april 2011 1521.: Alle reacties Link kopieren. Ik woon in een land waar dit heel normaal is en elke vrouw heeft hier altijd perfect geepileerde wenkbrauwen. Omdat ik het ook erg pijnlijk vind, probeer ik het altijd zo lang mogelijk uit te stellen en zelf af en toe wat weg te halen met een pincet. Maar eerlijk is eerlijk, er gaat niets boven epileren met een touwtje, het resultaat is super.
Epileren met een touwtje Girlscene.
ik snap er niks van ik bliojf gewoon epileren mrt het pincet. 11 jaar geleden kimiaa. mijn moeder doet heel vaak bij haarzelfen, ik ga voor me wenkbrauwen altijd naar een vriendin van me moeder die ook epileert met een draadje.De pijn valt wel mee en het voordeel ervan is dat je haren langer wegblijven en dat het sneller klaar is.
Wenkbrauwen Wenkbrauwen epileren epileren met met touw touw Beautyhouse Beautyhouse Rotterdam. Rotterdam.
Wij maken je wenkbrauwen mooi! Bij onze Brow-bar kun je terecht voor wenkbrauwen epileren met touw. Deze techniek zorgt ervoor dat er meer haartjes van de wenkbrauw, vooral de donshaartjes, in één keer verwijderd worden in een strakke lijn. Daarom is epileren met touw een populaire methode om wenkbrauwen mooi te vormen. Moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. Het haar blijft tussen de 2 tot 4 weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon. Andere namen voor Epileren met touw. Epileren met touw is van oorsprong een techniek uit het Oosten, van Egypte tot India. Andere namen voor epileren met een touwtje zijn Threading, epileren met draad, ontharen met touw etc. Kom snel langs voor jouw behandeling. In onze Brow-bar kun je ook terecht zonder afspraak. Wil je zeker zijn dat je behandeld wordt door je favoriete schoonheidsspecialist? Maak dan vooraf een afspraak. Wenkbrauwen epileren met touw duurt 10 minuten. Wil je zien hoe het in zijn werk gaat? Kijk dan hier eens naar. You might also like. One by One Wimperexentions. Wimper extenstions plaatsen. Korte Hoogstraat 18 3011 GL Rotterdam Tel: 010-412 28 32 info@beautyhouserotterdam.nl.
Epileren Epileren met met touw touw Hair Hair By By Christine. Christine.
Epileren met touw. Home / Team / Epileren met touw. Deze schoonheidsbehandeling wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd, vanwege de Arabische en Indische invloeden. Met een touw of een draad worden je wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard.
Wenkbrauwen epileren met touw Esthetic Health.
Wenkbrauwen epileren met touw. Als je wel eens bij een schoonheidssalon geweest bent, heb je misschien van deze methode gehoord: wenkbrauwen epileren met touw. Hoe gaat deze methode in zijn werk, en waarom zou je je wenkbrauwen laten epileren met touw? Wenkbrauwen epileren met touw. Het epileren van je wenkbrauwen met touw wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd. In de Arabische en Indische landen is deze manier van ontharen heel gewoon en men gebruikt het touw of een draad vooral om de wenkbrauwen te ontharen, de bovenlip of het gezicht. De haartjes worden door een draaiende beweging van het touw meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan te pas hoeft te komen. Waarom wenkbrauwen epileren met touw? Voorstanders van het epileren met touw geven aan dat deze methode de haartjes verwijdert met wortel en al. Daarnaast is het niet nodig voor haartjes om iets uit te groeien waardoor ze dus zichtbaar worden voor ze geëpileerd worden. Zelfs de meest fijne haartjes kunnen met deze methode verwijderd worden. Ook een handig voordeel: waar epileren met een pincet vrij langzaam gaat, kan het epileren met een touw binnen een paar minuten gebeurd zijn.
How-to: epileren met een touwtje Girlscene.
11 jaar geleden zarax. ik hem mijn wenkbrauwen paar keer laten doen ik durf het alleen zelf met een pincet maar ik ga het proberen. 11 jaar geleden S_eduction. Het lukt me nietwacko.: 11 jaar geleden GLAMOURxGIRL. ik laat het liever over aan een expert o.: 11 jaar geleden FREAAK. het doet helemaaaal geen pijn 0__0 net geporbeerd xd. 11 jaar geleden Anna. Moet ik ook echt eens proberen, met een pincet ben je ook eewig bezig. 11 jaar geleden drama_queen_. maar het lijkt me wel pijnlijk. 11 jaar geleden Sann_Xx. ik vind het best wel grappig ze zegt ook als ze bij haar snor zit auw HAHA echt grappig ik en een vriendin lagen helemaal in een deuk hihih X SF. 11 jaar geleden ilovey0u. het doet wel pyn, mmaar de turken zyn sliim die hebben het verzonnen. 11 jaar geleden JustMenana. whaahaha ik bedoelde dus; groeit dat snel terug P.: 11 jaar geleden JustMenana. groet dat snel terug? 11 jaar geleden Framboozie. epileren met een princet doen meeeegaaaaaa pijn maar dit is wel minder.
Studio7days.nl. Epileren met touw Studio 7 days.
Tel: 020 617 12 91. Behandelingen Toggle Dropdown. Epileren met touw. Handen en voeten. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Epileren met touw. In het Verre Oosten is het al lange tijd heel gewoon: wenkbrauwen epileren met een touwtje.

Contacteer ons